آژانس بین‌المللی انرژی و هند در زمینه تحلیل داده‌های مواد معدنی حیاتی همکاری خواهند کرد.

آژانس بین‌المللی انرژی (IEA) و وزارت معدن هند این هفته یک تفاهم‌نامه همکاری (MoU) امضا کردند که چارچوب همکاری در زمینه مواد معدنی حیاتی را از تحلیل داده‌ها و آمار تا به اشتراک‌گذاری بهترین شیوه‌ها برای مدل‌سازی و تحلیل تعیین می‌کند.

 

هند در حال حاضر عضو شراکت امنیت مواد معدنی تحت رهبری ایالات متحده است که هدف آن اطمینان از تأمین کافی مواد معدنی مورد نیاز برای دستیابی به اهداف صفر کربن است. سال گذشته، دولت نارندرا مودی مجموعاً ۳۰ ماده معدنی از جمله لیتیوم و نیکل را به‌عنوان مواد حیاتی برای گذار به انرژی پاک شناسایی کرد.

 

این تفاهم‌نامه در تاریخ ۱۳ نوامبر توسط فاتیح بیترول، مدیر اجرایی آژانس بین‌المللی انرژی، و وی. ال. کانتا رائو، دبیر وزارت معادن هند در یک کارگاه آموزشی درباره بازیافت مواد معدنی حیاتی امضا شد. همچنین کیشان ردی، وزیر ذغال‌سنگ و معادن هند نیز حضور داشت.

 

تأمین و امنیت مواد معدنی حیاتی همچنان موضوع مهمی برای سیاست‌گذاران در سراسر جهان است به‌دلیل افزایش تقاضا، نوسانات قیمت، گلوگاه‌های زنجیره تأمین و عدم اطمینان‌های ژئوپولیتیکی، همانطور که آژانس بین‌المللی انرژی اعلام کرده است.

 

آژانس بین‌المللی انرژی تمرکز زیادی روی تحلیل مواد معدنی حیاتی دارد و قرار است این ماه گزارشی ویژه از چشم‌انداز جهانی انرژی منتشر کند که به نقش بازیافت مواد معدنی حیاتی و مدل‌های تجاری emerging در زمینه‌هایی مانند معدن شهری، استخراج منابع ارزشمند از زباله‌های الکترونیکی و وسایل دور ریخته‌شده، می‌پردازد.

 

این گزارش جدید به‌دنبال گزارش چشم‌انداز جهانی مواد معدنی حیاتی آژانس بین‌المللی انرژی است که اوایل امسال منتشر شد.

نظر:

پاسخ: