عربستان سعودی برای هفت مجوز اکتشاف معدن مزایده راه اندازی کرد

ریاض: عربستان سعودی یک مناقصه رقابتی برای هفت مجوز جدید اکتشاف معدن، به مساحت تقریبی 1000 کیلومتر مربع راه اندازی کرده است.

 

این طرح که در 7 آگوست توسط وزارت صنعت و منابع معدنی اعلام شد، به دنبال جذب سرمایه‌گذاران داخلی و بین‌المللی برای کشف این مکان‌های امیدوارکننده است.

 

سایت های اکتشافی مناطق مختلفی را در بر می گیرند و سرشار از مواد معدنی با ارزش هستند. سایت ام قصر در ریاض، با مساحتی بیش از 20 کیلومتر مربع، به خاطر ذخایر طلا، نقره، سرب و روی معروف است.

 

سایت دیگر، جبل سبها در ریاض، بیش از 171 کیلومتر مربع وسعت دارد. و حاوی نقره، سرب، روی و کبالت است. وادی دوش در اسیر، که بیش از 157 کیلومتر مربع وسعت دارد، ذخایر طلا، نقره و مس را در خود جای داده است.

 

سایت شعیب مرقان در ریاض بیش از 92 کیلومتر مربع مساحت دارد و سرشار از مس، نقره و طلا است. سایت وادی الجونا در عسیر، بزرگترین سایت، 425 کیلومتر مربع را در بر می گیرد. و حاوی مس، روی، نقره و طلا است.

 

سایت حزم شوبات در عسیر با مساحت بیش از 93 کیلومتر مربع به دلیل ذخایر طلای خود مورد توجه است. در نهایت، سایت اکتشافی Huwaimdhan در مکه بیش از 34 کیلومتر مربع مساحت دارد. و همچنین حاوی طلا است.

 

این رقابت بخشی از برنامه گسترده تر توانمندسازی اکتشاف است که برای تسریع اکتشاف و توسعه ثروت معدنی تخمینی عربستان سعودی به ارزش 9.3 تریلیون SR (2.48 تریلیون دلار) طراحی شده است. این ابتکار از هدف چشم انداز 2030 برای استقرار معدن به عنوان یک ستون حیاتی صنعت ملی حمایت می کند.

 

علاقه‌مندان باید پیشنهادات فنی خود را تا اوایل سپتامبر 2024 ارسال کنند و انتظار می‌رود که برندگان تا پایان ماه اعلام شوند. این وزارتخانه داده های زمین شناسی و فنی را از طریق یک پلت فرم اختصاصی برای کمک به مناقصه گران در دسترس قرار داده است.

 

روند ارزیابی پیشنهادها شفاف و منصفانه خواهد بود و 70 درصد ارزیابی ها بر اساس برنامه کار فنی و تخصص و 30 درصد باقی مانده بر اساس مشارکت و نوآوری جامعه خواهد بود.

 

برای تشویق بیشتر سرمایه‌گذاری، مشوق‌های جدید شامل حمایت تا سقف 7.5 میلیون SR برای شرکت‌های دارای مجوز اکتشاف برای کمتر از پنج سال، اجازه مالکیت 100 درصدی خارجی و تأمین مالی تا 75 درصد از هزینه‌های سرمایه از طریق صندوق توسعه صنعتی عربستان سعودی است.

 

سرمایه‌گذاران علاقه‌مند به شرکت می‌توانند برای بررسی اطلاعات دقیق و دانلود گزارش‌های فنی و زمین‌شناسی مربوطه، به پلتفرم معدن این وزارتخانه مراجعه کنند.

نظر:

پاسخ: