توسلی نماینده بهار و کبودراهنگ در مجلس مطرح کرد؛  سهم ناچیز همدان در بازگشت حقوق دولتی معادن

توسلی نماینده بهار و کبودراهنگ در مجلس مطرح کرد؛ سهم ناچیز همدان در بازگشت حقوق دولتی معادن

نماینده مردم بهار و کبودراهنگ در مجلس شورای اسلامی با تأکید بر اینکه کسی مخالف معدن نیست، گفت: معدن کاری باعث تخریب روستاها می شود که باید بازگشت حقوق دولتی در این حوزه هزینه شود.

به گزارش پایگاه خبری معدن‌نامه، فتح الله توسلی شنبه ۱۴ آبان ماه در دیدار فعالان اقتصادی استان همدان با وزیر صنعت، معدن و تجارت که در استانداری همدان برگزار شد، با تأکید بر اینکه بازگشت ۱۵ درصد و یک درصد حقوق دولتی معادن باید در محل معادن هزینه شود، اظهار کرد: از ۱۹ هزار میلیارد تومان بابت ۱۷ درصد به استان ها داده شود در حالیکه سهم همدان بسیار ناچیز است.

وی با بیان اینکه بازگشت ۱۵ درصد و یک درصد حقوق دولتی ۱۹ هزار میلیارد تومان بوده است، گفت: سهم همدان از تبصره ۶ قانون معدن در زمینه بازگشت ۱۵ درصد و یک درصد حقوق دولتی در سال گذشته ۱۱ هزار میلیارد تومان بوده که بسیار ناچیز است.

وی با اشاره به اینکه استان همدان ظرفیت بالایی در صنایع تبدیلی دارد، افزود: اقلیم همدان کشاورزی است اما به علت تغییر اقلیم و خشکسالی محیط جدیدی ایجاد شده که این شرایط را برای ما سخت تر کرده است و باید فکری برای صنایع تبدیلی شود.

توسلی با اشاره به اینکه همدان در تولید انگور، سیب زمینی، سیر و گندم ظرفیت بی نظیری دارد، خاطرنشان کرد: در استان انگور تولید بالایی دارد اما صنایع تبدیلی نداریم.

وی با تأکید بر ایجاد ناحیه صنعتی نساجی در کبودراهنگ، اظهار کرد: در بخش پوشاک شهرستان بهار و کبودراهنگ چندین هزار خیاط و چند صد کارگاه خیاطی دارد که به دنبال این هستیم ناحیه صنعتی در کبودراهنگ ایجاد شود.

توسلی با اشاره به اینکه گاز صنایع و بازگشت ارز نیز از مشکلات صنعت استان است، بیان کرد: توزیع متوازن امکانات صنعتی در حوزه صنعت و معدن پیاده شود.

نماینده مردم بهار و کبودراهنگ در مجلس شورای اسلامی بر تکمیل زنجیره تولید تأکید کرد و ادامه داد: استان همدان بهترین معدن آهن را دارد اما زنجیره آن تکمیل نشده است.

وی با تأکید بر اینکه کسی مخالف معدن نیست، گفت: معدن کاری باعث تخریب روستاها می شود که باید بازگشت حقوق دولتی در این حوزه هزینه شود.

توسلی با انتقاد از عملکرد بانک ها مطرح کرد: عملکرد بانک ها حقیقتاً در بخش تسهیلات تکلیفی و اشتغال و سرمایه گذاری قابل قبول نیست و باید بر عملکرد بانک ها نظارت شود.

۳۱۰ معدن با پروانه بهره برداری دارای زمان شامل ۲۰۰ معدن دارای فعالیت معدنی و ۱۱۰ معدن غیرفعال در استان همدان وجود دارد. از ۳۲ نوع ماده معدنی موجود در استان ۲۹ ماده معدنی استخراج می شود که بیشتر معادن شامل معادن سنگ آهن، دولومیت، سیلیس و سنگ های تزئینی و آهکی است.

دیگر فصلنامه های خانه معدن ایران

Atlantic Lithium مجوز زیست‌محیطی برای معدن غنا را دریافت کرد.

Atlantic Lithium مجوز زیست‌محیطی برای معدن غنا را دریافت کرد.

4 ماه قبل
فصلنامه سنگ و معدن (زمستان 1402)

فصلنامه سنگ و معدن (زمستان 1402)

10 ماه قبل
فصلنامه سنگ و معدن (پاییز 1402)

فصلنامه سنگ و معدن (پاییز 1402)

1 سال قبل
فصلنامه سنگ و معدن (تابستان 1402)

فصلنامه سنگ و معدن (تابستان 1402)

1 سال قبل