

سوال : بطور کلی هدف از راه اندازی خانه معدن در استان و نحوه ی فعالیت و ارتباط با شاغلین بخش معدن در استان را بیان بفرمایید .
جواب : با سلام و تشکر از شما ، در این خصوص باید اعلام کنم که با توجه به اینکه استان گلستان از بعد شرایط جغرافیایی و در زمره استانهای معدنی بزرگ قرار ندارد و منابع موجود بصورت خیلی محدود در اختیار است باید برنامه ریزی های مدیریتی و صنفی خاصی در این زمینه طرح ریزی نمود.
سوال : در حال حاضر خانه معدن چه تعداد عضو دارد ؟ در چه شاخه هایی ؟ و نحوه عضو گیری و میزان شهریه عضویت برای هر واحد معدنی چه میزان است ؟
جواب : با توجه به نو پا بودن خانه معدن استان گلستان ، اما با همکاری منسجم اعضای هیات مدیره توانستیم با توافق و تعامل فی مابین با دستگاههای متولی بویژه سازمان صنعت معدن و تجارت استان گلستان اتفاقات خوبی را در این حوزه رقم بزنیم.
بلطف خدا و همکاری همه جانبه ی برخی دستگاههای اجرایی در دیماه ۱۳۹۹ بیش از ۱۰۰ واحد تولیدی معدنی در استان عضو این تشکل هستند.
این حرکت برگرفته از سیاست خوب خانه معدن ایران است . پس از انعقاد تفاهم نامه فی مابین وزارت صمت و خانه معدن ایران طرحی را به سازمان صمت استان ارایه نمودیم که واحدهای معدنی استان جهت دریافت خدماتی نظیر تقاضای دریافت مجوز برداشت ، سوخت و تسهیلات و . . . . به خانه معدن استان راهنمایی می شوند که پس از توضیحات کامل توسط خانه معدن برای متقاضیان و اختیاری بودن عضویت ، باتفاق نظر گزینه عضویت را انتخاب می کنند و با هزینه ای بملغ سالیانه ۳۰ میلیون ریال عضو این تشکل می شوند و از تمامی این خدمات بصورت رایگان بهره مند می شوند.
و امیدواریم حال که این تشکل معدنی و صنفی در حال تقویت بنیادی است بتوانیم با مطالعات دقیق و کارشناسی سیاستهای دراز مدت را در مورد معادن استان گلستان اجرا نماییم تا ضمن حفظ بستر طبیعی و توپوگرافی مناطق مستعد معدنی استان از منابه خدادای معدنی این استان به نحو مطلوب تری استفاده کنیم و رونق اقتصادی در کنار جهش تولید را شاهد باشیم.
روابط عمومی خانه معدن استان گلستان