

۱-با چه هدفی در نمایشگاه بین المللی کان مین ۲۰۱۸ شرکت نموده اید؟
با توجه به برگزاری چهاردهمین نمایشگاه بین المللی معدن و صنایع معدنی در تهران و حضور گسترده شرکت های معدنی از کشور های مختلف از یک سو و وجود غرفه های شرکت ها و معادن داخلی، این نمایشگاه به عنوان بستری مناسب جهت ارتباط و آشنایی معدنکاران داخلی با صنایع و فن آوری مرتبط با فعالیت های معدنی روز دنیا و عرضه هرچه بهتر تولیدات معدنی داخل کشور به عنوان یکی از قوی ترین پتانسیل های معدنی منطقه به بازار های جهانی است.
علاوه بر موارد فوق برگزاری نشست های تخصصی و کارگاه های آموزشی در حوزه معدن و ارائه مفاهیم جدید در این حوزه و ارائه مقالات متفاوت در زمینه های مختلف از نقاط قوت چهاردهمین نمایشگاه ایران کانمین بود.
۲-عمده ترین چالش های معدن استان چیست؟
از جمله چالش ها و مشکلات بخش معدن در استان میتوان به وجود معارضان محلی در این بخش اشاره داشت.همچنین
راههای دسترسی به معادن سطح استان و عبور از مناطق مسکونی حمل ماده معدنی با مشکل روبروست.
از دیگر مشکلات بخش معدن میتوان از عدم بازگشت سرمایه اشاره داشت.در بازه زمانی کنونی با توجه به تضعیف بازار های مصرف تولیدات معدنی بازگشت مبالغ سرمایه گذاری شده در بخش معدن زمان بر بوده و در نتیجه سرمایه معین و مورد نیاز برای ادامه فعالیت معادن تامین نمی گردد.که این امر موجب تعطیلی تعداد زیادی از معادن سطح استان شده است.
از دیگر مسائل پیش و روی بخش معدن وجود چالش های معدنکاران با سایر ارگان های دولتی همچون اداره منابع طبیعی،محیط زیست و … می باشد.
۳-راهکارهایی که خانه معدن استان قزوین پیشنهاد می نماید:
در راستای حل مشکلات و مسائل موجود پیرامون بخش معدن،خانه معدن استان با برگزاری ۱۴۷ جلسه کارگروه ،به رفع مشکلات معادن سطح استان پرداخته است.
۴-انتظار شما از جناب آقای دکتر رحمانی وزیر صنعت، معدن و تجارت چیست؟
از دیگر مسائل بخش معدن ،اخذ مالیات بر ارزش افزوده از فروش تولیدات معدنی است و با توجه به اینکه بازار های فروش این مواد به عنوان مصرف کننده نهایی آن نمی باشد از جناب آقای دکتر رحمانی وزیر محترم صنعت،معدن و تجارت کشور تقاضا داریم با اتخاذ تدبیری مناسب در رابطه به این مورد فعالیت کارگاههای معدنی تسهیل گردد.