

رئیس خانه معدن ایران روز جهانی روابط عمومی و ارتباطات را تبریک گفت و اظهار کرد: در شرایط حساس امروز اقتصاد کشور، بخش معدن به عنوان یکی از پیشران های رشد اقتصادی نیازمند انسجامی کامل و شفاف در امر اطلاع رسانی است.
محمدرضا بهرامن با تاکید بر اینکه روابط عمومیها باید به خلاهایی که وجود آنها را ضرورت می بخشد توجه کنند، گفت: یکی از ماموریت روابط عمومی ها این است که از انتظار مردم و دستگاهها از واحدشان آگاه باشند و در راستای اینکه مخاطبان خود با دسترسى راحت و از تکنولوژى های نوین ارتباطات اخبار را دریافت کنند، تلاش کنند.
رئیس خانه معدن ایران ادامه داد: مسلما بخش معدن و دست اندرکاران این بخش انتظار دریافت اخبار جدید، واقعی و مفید را دارند و روابط عمومی ها باید کمک کنند تا بستری در زمینه اطلاع رسانی فراهم شود تا مردم و مسوولان با انتشار اخبار شفاف نسبت به هم اعتماد پیدا کنند و اخبار شفاف را با بهترین و ایمن ترین ابزار به گوش جامعه برسانند.
بهرامن با بیان اینکه روابط عمومی ها باید پل ارتباطی بین جامعه و سازمان ها باشند، افزود: فراموش نکنیم افراط یا تفریط در زمینه اطلاع رسانی قطعا مخاطبین واقعى اخبار را بدبین می کند و همین سبب می شود نقش حساس و کاربردی روابط عمومی ها خدشه دار شود.
رئیس خانه معدن ایران مطرح کرد: برخورداری بخش معدن از روابط عمومی های خالق و پویا می تواند مسیر جذب سرمایه و توسعه معادن کشور را با ارائه اطلاعات درست هموار کند. زیرا برخی اوقات ادبیات اجزای خبر و لحن ارائه آن در خدمت اهداف ضدخبر قرار گرفته می شود در حالی که در تمامى جوامع سلامت یک صنف از عرصه کسب و کار به اخبار واقعی و شفاف وابسته است و این روابط عمومی ها هستند که برای رسانه های دیگر بهترین راوی اوضاع داخلی هر واحد هستند.
بهرامن با تاکید بر اینکه اطلاع رسانی یک کار هنرمندانه است زیرا برای مردم هم امیدزا و هم روشنگر است، بیان کرد:
نوشتن خبر و انتشار آن در جامعه بهتر است با نگاهی مبتنی بر توسعه فرهنگى همراه شود و این رویکرد مطمئنا در سازمان هاى متخصص و آگاه از رسالت و ماموریت های یک روابط عمومى دنبال می شود.