

سینرژی دولت وبخش خصوصی برای احیای دوباره #هپکو
🔻حمایت تمام قد هیات مدیره خانه معدن ایران از احیای دوباره شرکت ملی تولید تجهیزات سنگین هپکو
🛑 محمدرضا #بهرامن رئیس خانه معدن ایران :
📌شرکت ملی تولید تجهیزات سنگین #هپکو با داشتن نیروی انسانی فعال، کارآمد، چابک و باانگیزه و مسئولیتپذیر و مرکز وسیع تحقیقات وتوسعه از فعالترین مراکز صنعتی کشور است که می باید از ظرفیتهای آن در کشور بنحو مطلوب وشایسته استفاده نمود.
📌هپکو یکی از سرمایههای ملی کشور است که بی شک با مدیریت هوشمندانه و تعیین نقشه راه گام به گام توسعه صنعت ساخت داخل ماشین آلات وتجهیزات بر اساس اصول استاندارد و همچنین توجه دوچندان به مرکز تحقیقات و توسعه این شرکت و درنهایت بازاریابی قوی و تولید بازار محور با هدف نوسازیه تجهیزات و ماشین آلات معدنی در کشور، براحتی خواهد توانست به مهمترین نیازهای فعلی بخش معدن کشور که شامل کمبود ماشینآلات، نبود قیمت مناسب، گرانی قطعات و تحریمهای احتمالی که منجربه ورود یکسری ماشینآلات فرسوده و قدیمی معدنی شده و با خود موجی از مشکلات ناشی از نبود قطعات موردنیاز این ماشینآلات را که در محاق تحریم قرار گرفتهاند را بوجود آورده، تا حد زیادی مرتفع سازد .
📌هپکو شرکتی که با هدف مونتاژکاری ۵۰۰ دستگاه ماشینآلات راهسازی شروع به کار کرد و طی سه دهه با رفع نیازهای داخلی به چند برابر ظرفیت اولیه خود رسید وامروز پس از خصوصیسازی غیراصولی و تصمیمات شتابزده برای تامین حقوق کارگران خود نیز با چالش مواجه است.
📌#هپکو در زمان تاسیس بنیان گذار یک سری تفکرات نوین در زمان خود در کشور بود. در آن زمان وقتی که هپکو را به عنوان یک صنعت در داخل کشور معرفی کردیم با این هدف بود که بخشی از صنایع و ماشین آلات سنگین را در داخل کشور با توجه به پروژههای عمرانی و صنعتی که در دست داریم تامین کنیم؛ عمده آنها در مسائل راهسازی گریدر، غلتک، لودرهای سبک و ماشینهایی بود که با بهترین برند در داخل ایران کار خود را آغاز کرد و شرایط و ویژگیهای خاص خود را داشت، هنوز هم خیلی از کارگاهها ماشینآلات آن زمان هپکو را استفاده میکنند.
📌هپکوی امروز باید بتواند با تدوین متدولوژی و نگاه آینده نگرانه به بازار ماشین آلات مدرن وهوشمند معدنی در مسیر کمک به #توسعه_پایدار قدم بردارد.
📌بخش تحقیق و توسعه ی #هپکو باید بتواند از طریق ایجاد ارتباط نزدیک با دانشگاه، حلقه ی مفقوده ارتباط صنعت ساخت ماشین آلات معدنی وراهسازی را احیا نماید و از طریق ارایه خدماتی نوین به ماشین آلات معدنی و راهسازی از قبیل :
👈🏻افزایش بهرهوری سرویسهای مشتریان وتعیین موقعیت جغرافیایی
👈🏻تولید و نصب سیستم های مانیتورینگ عملکرد از راه دور بمنظور بررسی وضعیت کاری و موقعیت دستگاه.
•👈🏻ردیابی عملکرد خودروها و ماشینآلات راهسازی و معدنی
• 👈🏻مسیریابی و برنامهریزی سرویسهای دلیوری و حملونقل
▪️👈🏻ساخت دستگاه هایی با قابلیت ارتباط گیری با شاول برای ایجاد زمانبندی صحیح بارگیری و تخلیه که همگی از طریق طراحی های ساده شده و قابل نصب بر روی طیف گسترده ای از ماشین آلات معدنی که به طور فراگیر در حال پیدایش هستند ، بسمت تکنولوژیهای مدرن و نسل چهارم ماشینآلات وتجهیزات به آرامی حرکت
نماید همه موارد ذکر شده و همه از راهکارهای اصلی کمک به
توسعه پایدار است.
📌هپکو باید بتواند با ،بازاریابی قوی وگسترده در ۵۴۰۰معدن فعال در کشور نسبت معرفی دقیق استفاده از این سیستم ها ، توصیه و توجیه مزایای استفاده از این سیستم ها را برای مدیران ماشین آلات و صاحبان و کاربران دستگاه ها اقدام نماید.
📌وی گفت: ساده سازی اصول بکارگیری این اطلاعات و استفاده از آنها جهت تصمیم سازی های هوشمندانه و صحیح، تنها بوسیله ارائه مشاوره، آموزش و توجیهات گویا توسط خبرگان و مطلعین مهندسی هوشمند سازی ماشین آلات امکان پذیر خواهد بود.
📌بهرامن افزود:متاسفانه در سایت های کاری عمرانی، حفاری و معادن عموماً استفاده از تکنولوژی های روز کمتر متداول است. از همین روی پیمانکاران بایست به طور مداوم در پی تکنولوژی های روز که میتواند بهره وری را در کارهایشان افزایش دهد باشند تا بتوانند مزیت رقابتی بیشتری تا حدود۳۵درصد را در کسب و کارهایشان داشته باشند.
📌کاهش هزینه ها و صرفه اقتصادی استفاده از این سیستم های هوشمند بسیار قابل توجه است ، چرا که این امر منجر به کاهش دوباره کاری، بازرسی های مداوم و … شده است.امروز علیرغم این که سیستم های کنترلی وهوشمند ، سطح علاقمندان بیشتری پیدا میکند و امکان خرید آنها در طیف های قیمتی متنوع نیز وجود دارد، تعداد قابل توجهی از صاحبان ماشین آلات هنوز حتی در مورد این سیستم ها چیزی نشنیده اند و تجربه استفاده از آن ها برایشان غریب بنظر میرسد. شایان ذکر است که طراحی های ساده شده و قابل نصب بر روی طیف گسترده تری از ماشین آلات به طور فراگیر در حال پیدایش هستند.