

🛑حضور خانه معدن ایران در نشست ادامه بررسی فرایند صدور وجوز اکتشاف ( با دستور کار:استعلام از اداره کل منابع طبیعی و آبخیز داری) در کمیته تخصصی هیات مقررات زدایی و تسهیل صدور مجوز های کسب
🔻
🔹محمدرضابهرامن:
اهمیت منابع طبیعی و لزوم حفظ و حراست از عرصه های منابع طبیعی ، حفاظت از انفال بوده و به خوبی و با جدیت و در راستای ضوابط استاندارد در دنیا باید دنبال شود تا این منابع ارزشمند الهی کمتر آسیب دیده و برای نسلهای آینده نیز حفظ شوند.
🔹با هماندیشی یکدیگر و با استفاده از دانش نوین در این حوزه می توان در حل مشکلات منابع طبیعی با بخش معدن کشور گام های مثبتی برداشت.
🔹مسلما بدون اطلاعات ناکافی کارشناسان منابع طبیعی از عملیات معدنکاری چالشهای بین این دو بخش روزبروز بیشتر خواهد شد .
🔹متاسفانه عملا در استانهای زنجان و ارومیه صدور پروانه اکتشاف قفل شده است!
🔹خانه معدن ایران پیشنهاد می کند تا بهره برداران در زمان ارائه طرحهای بهرهبرداری طرح بازسازی معادن را نیز ارائه کنند، و در نشستی که در کمیته ماده ۱۲ حول این محور برگزار شد مقرر گردید تا پایان سال ۱۴۰۱ این طرح بطور کانل عملیاتی شود.
در کمیته ماده ۱۲ ما طرح کردیم
🔹متأسفانه ماده ۲۴ مکرر براساس بخشنانه های صادر شده توسط وزارت صمت کاملا متوقف شده و اجرا نمی گردد و این مهم خود عامل بسیاری از چالشها برای فعالین معدنی بوده است !!
🔻مهندس #امیدی از دایره اکتشاف معاونت معدنی وزارت صمت:
✔️ سامانه کاداستر از سال ۹۳ راه اندازی شده
✔️ بر اساس آمارها متاسفانه از سال ۹۴ به بعد جمعا بد ۶۶ % درخواستها در کل کشور از سوی سازمان منابع طبیعی مخالفت صورت گرفته است.
✔️اعلام مناطق ممنوعه توسط سازمان منابع طبیعی(طبق ماده ۲ قانون کاداستر )صورت نپذیرفته است.
و…
📆 ،۱۶ شهریور ۹۹